Blog        Forum        Spam             

Termeni de utilizare botfree.ro

Suntem foarte încântați să vă urăm bun venit în calitate de vizitator a botfree.ro. Sperăm că veți beneficia de serviciul nostru și că veți folosi sugestiile pentru o mai bună și mai eficientă protecție a datelor dumneavoastră și a calculatorului.

Următorii termeni și condiții de utilizare se aplică pentru utilizarea paginilor web ale botfree.ro. Vă rugăm să asigurați timpul necesar pentru a citi atent termenii și condițiile. Dacă doriți, puteți crea o versiuni printabilă printr-un click sau puteți salva o copie.

I. Informații generale

Paginile web ale botfree.ro pot fi utilizate doar în baza următorilor termeni și condiții. Folosirea paginilor web ale botfree.ro indicați acceptul cu privire la validitatea termenilor și condițiilor de utilizare menționate mai sus. Folosirea paginilor web ale botfree.ro se face pe propriul risc.

II. Accesarea paginilor web ale botfree.ro

Din cauza naturii Internet-ului și a calculatoarelor, CERT-RO nu acceptă nicio garanție pentru disponibilitatea continuă a paginilor web botfree.ro. În plus, ne rezervăm dreptul de a înceta operarea, fie parțială, fie completă, sau furnizarea paginilor web botfree.ro în orice moment, fără notificare în prealabilă.

III. Utilizarea conținutului și a informațiilor oferite

Toate informațiile furnizate pe paginile web ale botfree.ro au fost atent documentate. O atenție particulară a fost acordată pentru furnizarea informațiilor curente și corespunzătoare. Cu toate acestea, erorile pot apărea. Fiecare utilizator este responsabil pentru verificarea corectitudinii și a actualității informațiilor furnizate. Dorim, în continuare, să subliniem faptul că informațiile de pe paginile web botfree.ro sunt de natură generală și nu sunt adaptate la nevoile specifice în situații individuale.

IV. Drepturi de autor, mărci înregistrate și logo-uri

Conținutul și structura paginilor web botfree.ro și, în special, a logo-urilor folosite sunt protejate prin dreptul de autor. Toate drepturile sunt rezervate. Dacă nu se indică altfel, toate informațiile publicate pe paginile web botfree.ro (text, imagini, grafică, video sau animații) sunt puse la dispoziție gratuit pentru utilizatori. Fiecare utilizator se poate folosi și documenta cu privire la informațiile furnizate, pentru propriile lor scopuri (descărcare). Orice altă utilizare sau exploatare a informațiilor, în special dublarea, modificarea sau integrarea în publicații sau prezențe web de orice fel, este permisă numai cu acordul în prealabil al CERT-RO sau a proprietarului respectiv a informațiilor.

V. Hyperlink-uri și referințe la alte site-uri

Paginile web ale botfree.ro pot conține link-uri și/sau alte referințe la terțe site-uri. Dacă utilizați anumite link-uri de pe paginile web botfree.ro, este posibil să părăsiți paginile web botfree.ro. CERT-RO nu își asumă nicio garanție pentru corectitudinea, precizia, fiabilitatea sau completitudinea informațiilor de pe site-urile referite de link-uri și declină, în mod expres, orice responsabilitate pentru erorile sau omisiunile conținute sau care nu sunt cuprinse în acestea, deoarece CERT-RO nu are nicio influență asupra conținutului și a informațiilor de referință. Un hyperlink către un alt site web trebuie să fie perceput doar ca un ajutor și nu implică faptul că CERT-RO aprobă site-ul, produsele sau serviciile descrise sau le consideră a fi corecte.

VI. Anunț important despre virușii de calculator, troieni și alte amenințări

Deși CERT-RO încearcă în mod constant să păstreze paginile web botfree.ro libere de pericol, nu se poate întreprinde nicio garanție că paginile web botfree.ro sunt de fapt libere de amenințări. Pentru propria lor siguranță și, de asemenea, pentru a preveni introducerea virușilor și a altor amenințări în pagini web botfree.ro, utilizatorul trebuie să se asigure că măsurile de siguranță sunt activate, în special utilizarea scanerelor de viruși adecvați înainte de a descărca informații, software și documentație.

Bine de știut

Informații
Află ce reprezintă rețelele botnet, ce prejudicii pot cauza și cum amenință informațiile stocate pe calculatorul dumneavoastră.

Soluții
Aici furnizăm mici programe și tutoriale care vă ajută să eliminați o infecție botnet din calculatorul dumneavoastră.

Protecție
În această secțiune veți găsi multe sfaturi utile despre cum să vă protejați calculatorul de infectare.

Copyright © 2014-2017 CERT-RO. Toate drepturile rezervate.