Blog        Forum        Spam             

Confidențialitatea datelor – Protecția datelor dumneavoastră pe botfree.ro

I. Informații generale

Centrul Național de Răspuns la Incidente de Securitate IT – CERT-RO, ia în serios protecția datelor dumneavoastră personale și respectă cu strictețe normele și legile de protecție a datelor. Următoarele explicații vă oferă o imagine de ansamblu asupra modului de asigurare a protecției. Dorim să subliniem în mod special pentru dumneavoastră, ca vizitator al site-urilor noastre sau ca invitat al numeroaselor organizații, ce tip de date colectăm, de ce colectăm aceste date, cum determinăm întotdeauna cel mai bun mod de a vă contacta prin utilizarea datelor dumneavoastră personale.

II. Accesarea botfree.ro

CERT-RO colectează și salvează datele dumneavoastră, temporar, în fișierele jurnal ale server-ului, date pe care browser-ul dumneavoastră le lasă în urmă și fișierele accesate de dumneavoastră în timpul vizitei pe botfree.ro.

Exemple de informații colectate și analizate includ adresa IP ce conectează calculatorul dumneavoastră la Internet, informații despre calculator și conexiunea la Internet, tipul browser-ului, sistemul de operare și platforma.

Pe partea noastră nu sunt folosite nici Cookie-uri nici alte instrumente ce pot fi utilizate pentru a reconstitui comportamentul accesului unui utilizator.

III. Drepturile dumneavoastră

Aveți dreptul de a solicita oricând informații suplimentare referitoare la informațiile stocate cu privire la datele dumneavoastră personale, cine le stochează și cu ce scop. Suplimentar, aveți dreptul de a solicita anularea și/sau blocarea, precum și corectarea datelor dumneavoastră.

IV. Transmitere către terțe părți

Datele colectate de către noi nu sunt vândute. Transmitem informațiile primite între organizațiile noastre. Protecția datelor pentru aceste organizații interconectate este explicată mai jos: Organizații interconectate Organizațiile interconectate, controlate de ECO, sunt subiectul sau urmăresc aceleași ghiduri și oferă cel puțin aceeași protecție a datelor oferită în această explicație. Protecția din partea ECO și a terțelor părți Vom transmite date personale dacă suntem obligați din punct de vedere legal sau dacă transmiterea respectivă este necesară pentru a ne proteja drepturile noastre sau a unei terțe părți. Cu acordul dumneavoastră În toate situațiile, veți fi informați despre datele dumneavoastră personale ce ar trebui transmise către terțe părți și veți avea posibilitatea de a ne oferi acordul dumneavoastră.

V. Informații suplimentare și referințe

Site-urile noastre, serviciile, precum și inițiativele sunt în continuă schimbare – precum aceste explicații referitoare la protecția datelor și condițiile de utilizare se schimbă. Totuși, ar trebui să vizitați site-ul în mod regulat și să luați la cunoștință despre orice modificare. În cazul în care nu există alte reglementări care fac obiectul utilizării informațiilor pe care le avem cu privire la datele dumneavoastră, această explicație despre protecția datelor prevalează. Vă asigurăm că abaterea semnificativă de la explicațiile noastre pentru protecția datelor, care conduce la o protecție mai slabă a datelor deja conservate, va fi efectuată numai cu acordul dumneavoastră în prealabil.

Încrederea dumneavoastră este foarte importantă pentru noi. De aceea ne dorim să comunicăm cu dumneavoastră, atunci când este necesar, cu privire la utilizarea datelor personale și să vă răspundem la orice întrebare. Dacă aveți întrebări la care această explicație despre protecția datelor nu a fost în măsură să răspundă sau dacă doriți informații suplimentare, vă rugăm să accesați la secțiunea de contact. Vă rugăm să folosiți în mesajul dvs. următorul subiect: "protecția datelor".

Bine de știut

Informații
Află ce reprezintă rețelele botnet, ce prejudicii pot cauza și cum amenință informațiile stocate pe calculatorul dumneavoastră.

Soluții
Aici furnizăm mici programe și tutoriale care vă ajută să eliminați o infecție botnet din calculatorul dumneavoastră.

Protecție
În această secțiune veți găsi multe sfaturi utile despre cum să vă protejați calculatorul de infectare.

Copyright © 2014-2017 CERT-RO. Toate drepturile rezervate.